Hoodies år 6

Under hösten och våren har årskurs 6 sytt hoodies (i vissa fall har det blivit linnen). De har fått designa/skapa eget tryck och vi har använt oss av olika tekniker som transferstryck, folietryck, broderi och applikation. Själva motivet skulle inspireras av den musik de producerat i Garageband på musiklektionerna och allt skulle utmynna i en modevisning med egna hoodies till egenproducerad musik. Men men… Så kom pandemin och vi fick tänka om, istället för modevisning i matsal och för föräldrar fick det bli en film. Det är bilder på skisser, själva processen, motiven och till sist de färdiga hoodiesarna. Här och där finns det citat från elevernas dokumentation och allt ackompanjerat av musik från några av eleverna.

Det har varit fantastiska måndagar och helt underbara elever. Stämningen har varit god och humöret på topp. Kreativiteten har flödat och lärandet har inte haft några som helst gränser. Jag önskar alla dessa elever varmt lycka till i framtiden och grattis till de lärare som fortsättningsvis får ta över och följa dessa elevers lärande och utveckling. Tack alla ni för fantastiska år, ni har verkligen gjort intryck och avtryck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.