Nytt spännande läsår!

Välkomna till en ny, kreativ, spännande och ”slöjd-ikt” termin!

Under fliken ”årskurs” hittar du anslagstavlor för varje årskurs fyllda med det som är aktuellt.

Från och med HT19 är jag, Veronie, tillbaka på heltid som slöjdlärare. Det innebär att det är mig alla elever from årskurs 3 får möta i textilslöjdsalen och Nisse i träslöjdsalen. Jag kommer också ha kvar mitt uppdrag som IKT-ansvarig vilket betyder att eleverna och jag kommer att mötas också i andra sammanhang.

Vi kommer fortsätta att blogga och visa upp vårt lärande, våra kunskaper och våra alster här och via Instagram och Facebook. Självklart vill vi att du/ni följer oss och vår kunskapsutveckling. Längst ner finner du prenumeration på vår blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.