Nytt spännande läsår!

Välkomna till ett nytt, kreativt, spännande och ”slöjd-ikt” läsår!

Under fliken ”årskurs” hittar du anslagstavlor för varje årskurs fyllda med det som är aktuellt.

Från och med i höst är jag, Veronie, tillbaka på heltid som slöjdlärare. Det innebär att det är mig alla elever from årskurs 3 får möta i textilslöjdsalen och Nisse i träslöjdsalen. Jag kommer också ha kvar mitt uppdrag som IKT-ansvarig vilket betyder att eleverna och jag kommer att mötas också i andra sammanhang.

Vi kommer fortsätta att blogga och visa upp vårt lärande, våra kunskaper och våra alster här och via Instagram och Facebook. Självklart vill vi att du/ni följer oss och vår kunskapsutveckling. Längst ner finner du prenumeration på vår blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *