Min kudde

Min kudde

  1. Jag fick idén när jag skulle göra ett nytt slöjdarbete. Då satt jag vid datorn och kollade på hemsidan pintres. Jag bläddrade och bläddrade tills jag såg min idé. Det var en kudde, en helt vanlig vit kudde. Jag fick massa idéer på vad jag skulle ha på min kudde men jag kunde inte välja. Så jag sökte upp kuddar på pintres så att jag skulle få lite mera insperation och då kom bästa idén. En kudde som det skulle stå ” Home sweet home ” på.
  2. Jag rita en ”ritning/mall” till kudden. På kudden ska det stå ” Home sweet home”. Kudden är rektangelformad. Jag valde att ha vit färg som grundfärg och sen på bokstäverna valde jag att ha olika färgade tyger.
  3. Jag började med att klippa ut så stor kudde jag ville ha. Jag klippte inte ut två lika stora bita. Jag la tyget dubbelt så att de blev en vikt kant och sen klippte jag ut det dubbla tyget. Jag använde vitt bomullstyg. Sen så började jag klippa ut mina bokstäver. Efter det så klippte jag ut lika stora bokstäver fast på vliesofix. Efter jag hade klippt ut vliesofix bokstäverna så strök jag på vliesofix på tyg bokstäverna och strök på dom på grundtyget. Sen så sydde jag runt bokstäverna med sicksack. Efter det så tvärnålade jag kanterna på sidorna av grundtyget. Sen sicksackade jag runt kudden. Men jag lämnade en liten del där jag stoppade vadd så att kudden klev stor och gosig. Efter det så sydde jag osynligastygn. Och efter det så fäste jag och sen var jag färdig!
  4. Jag blev ganska nöjd över den för först hade jag bästa idén om att ha korsstygn där bak. De skulle föreställa en en bebis som hade ett gosedjur i handen. Men sen när jag hade börjat på korsstygnet så ville jag inte ha den längre för att jag kom på en idé som var att jag ville göra ett pennskrin. Så jag ville inte ha den, för att jag trode att de skulle ta längre tid. Men iallafall så använde jag inte den. Sen blev jag inte så nöjd över att jag valde den vita grundfärgen för min hund är svart. Men jag blev ganska nöjd över de

onsynligastygnen jag hade gjort. Den är väldigt skön att ha när man är trött. De jag kunde göra bättre var att inte stressa så mycket.

Markera med ett streck på linjen hur bra du tyckte att resultatet blev Inte så bra————————-|—————————-Mycket bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.