Min dokumentation/elev år 6

Jag gjorde en grytlapp för att det skulle bli snyggt att ha en grythanske i samma tyg och då slipper vi köpa en.

 

OBS!!! Elin tänk på att utgå från frågorna om du vill nå högre måluppfyllelse. /Veronie 9/4 -18

Jag har använde sicksack och raksöm jag sydde bara med symaskin när jag har sytt fast saker och jag har lärt mig att backa i slutet och början så nu gör jag det automatiskt jag har även lärt mig hur man gör med i symaskin i hörnen att man ska stoppa ner nålen i hörnen. /Mycket bra att du reflekterar över ditt lärande och får med de tekniker du arbetar med. /Veronie

Jag använde jeans tyg för att det är bra för miljön och skit snyggt jag vände en jeans bit åt andra hållet så det vart lite variation men ändå jeans. Jag tog allt tyg från lapplådan för att jag skulle ändå bara ha små bitar. Min grythandske och grytlapp kommer ha samma tyg för då matchar dom och det har jag sett på många affärer att dom matchar och vi har det även hemma. /Här får du med både det estetiska tänket och ett miljöperspektiv. Mycket bra!/Veronie

När jag skulle sy fast en snedremsa på sidorna tvärnålade jag. /Du använder slöjdord korrekt! Bra! /Veronie

Grytlappen

Jag kunde ha varit noggrannare och varit fokuserad från början så jag skulle slippa göra om lapparna till grytlappen flera gånger. /Bra reflektion, ta med den när du syr grytvanten. /Veronie

Jag vart ganska  nöjd men som sagt jag kunde ha varit lite noggrannare men ska vara det på grythandsken.

/Om du vill kan du skriva under alla frågorna för att vara säker på att få med alla delar i din dokumentation. /Veronie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.