Del av min dokumentation/Ella år 6

Jag önskar att jag hade planerat lite mer hur jag skulle göra  glasögonen så att jag kunnat göra det lite snabbare och utan att det  blev fel hela tiden. Men jag blev jätte nöjd med hur langettstygnen såg ut. Jag valde det material jag valde för att det skulle matcha med varandra och bli snyggt men också för att jag tyckte om dom färgerna.

Jag gjorde Harry potter för att jag gillar filmerna. Det som har ändrats är hur jag skulle göra glasögonen först tänkte jag applikation men sen ändrades det till att jag skulle skriva ut ett par glasögon på ett sorts papper som gör att man kan bara stryka fast. Men nu har jag ändrat mig igen så nu ska jag testa att sy fast runda plastbitar och ifall det här inte funkar får jag bara sy runt som ett par glasögon fast utan plast eller någonting annat. Men som det verkar så kommer det att vara plast som gäller.

Jag började med att sy en pratbubbla det står lumos inne i den lumos betyder i Harry Potter att man tänder sin trollstav.

 

 

Det andra jag sydde var märket Hp som står för Harry Potter.

Det jag sydde efter HP var en mun som ska tillhöra Harry Potter.

 

 

 

 

Det jag håller på med nu är glasögonen men jag behövde börja om så jag kan inte lägga in en bild nu men jag kan lägga in den senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.