Löv till Kunskapsträdet/Ella år 6

Kunskapens ord

I slöjden har alla i hela skolan ett projekt som är att man ska göra ett löv och sen ska man skriva ett kunskapens ord t.ex. 1+3=4. Det jag skrev i mitt blad var H2O.

Här är några bilder:

När man gör löven får man välja vilket löv man vill göra. Och  beroende på vilken slöjd man går på får man göra lövet t.ex.i fall man går på träslöjd får man göra ett löv i trä. I lekis får man göra ett löv i t.ex pärlor eller i papper. Det jag kunde gjort bättre var att i fall jag hade gjort en bredare stjälk kunde jag ha gjort langettstygn på stjälken också och då hade det blivit mycket snyggare. Det jag också kunde gjort bättre är att jag kunde gjort nerverna på lövet. Det jag blev nöjd med var langettstygnen och H2O. Av: Ella Eng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.