Paula /kudde

VINTERKUDDE

Först så valde jag tyg en li2016-05-18 09.25.43nnetyg. Vantarna är av olle tyg. Jag klippte två stycken vantar. På vantarna så  broderade jag snöflingor med stjälkstygn. Sen så stickade jag muddarna på vantarna. jag virkade ett snöre på vantarna. Sen sydde fast vantarna med langettstygn. jag valde röda vantar för att rött är mer juligt. Jag valde snöflingorna på vantar för att snöflingor är nåt med vinter att göra för om jag hade sytt blommor så skulle inte vara en vinter kudde.

den som jag blev nöjd var färgen på min kudde. jag hade gjort bättre med att sy fast dragkedja men jag hade inte så mycket tid så att jag han inte göra en dragkedja på min kudde. Jag kunde haft mer detaljer på mina vantar. Men jag gjorde mitt bästa. Jag använde mig av alla möjliga tekniker som tex virkning,broderi,stjälkstygn,stickade, rak söm på symaskin och mm

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.