Mitt pennskrin / Ida

  1. Jag fick en idé från att Veronie hade gjort ett pennskrin gjort av återanvänt jenstyg. Men jag ville inte ha jenstyg så jag tog istället vit tyg som låg i en lapp låda och det är ju också som att återanvända för jag använde de tyg någon annan har använt.
  2. Formen på mitt pennskrin är 22 cm på längden och 13 cm på bredden så mitt pennskrin är alltså en rektangel. Mitt pennskrin vart inte så stort men den är bra och effektiv och ha i bänken, den tar inte så stor plats och de tycker jag är bra! Själva grundfärgen är vit sen har jag lagt dit några detaljer som är färgglada. Jag har spets vid dragkedjan och på baksidan. På baksidan har jag klippt ut spets till hjärtan. Från början hade jag mycket mer idéer men sen så bestämde jag mig för min egna lilla idé.
  3. Jag började att rita en mall hur jag ville att den skulle se ut. Sen klippte jag ut tyget i lika stora bitar som min mall och sydde sicksack runt alla kanter. Efter det så började jag titta på olika spets tyger när jag hade valt ut några spets tyger så klippte jag ut olika stora  hjärtan till min baksida på pennskrinet. Sen sydde jag bara runt alla hjärtan på baksidan med sicksack så att dom skulle hålla ifall man skulle behöva tvätta den. Sen så skar Veronie öppningen till dragkedjan med en rakbladskniv. (såklart att jag mätte innan.) Efter det så nålade jag fast dragkedjan i öppningen och sen sydde jag fast den med raksöm. Efter som att det blev fult i kanterna där dragkedjan var så tog jag dekorationsband och sydde fast.  Sen sydde jag i hop det med raksöm. Och sen var det klart.
  4. Jag tyckte faktiskt att mitt pennskrin blev bra därför att jag blev nöjd med min form, färgkombinationerna, design och att jag själv kom på hur jag ville ha mitt pennskrin. Jag trodde inte att det skulle bli så bra som det blev. Men det jag kunde gjort lite bättre va att vara mer noggrann när jag skulle nåla fast och sy ihop hela pannskrinet.

 

Inte så bra——————————————————————-x—————-mycket bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.