Jeanskudde//Enna

Jag valde att göra återbruk av jeans. Då gjorde jag en kudde av jeanstyg. Jag gjorde en jeanskudde för att jag tyckte att det skulle passa i mitt rum. Jag ritade en mall och valde form. När jag först skulle välja form på kudden ville jag ha en fyrkant, men jag ångra mig och gjorde en rektangel i stället. Sen när jag skulle välja tyg tog jag självklart ett par jeans som jag klippte ut, men jag tog också ett vitt tyg som jag använde för att göra ett hjärta på kudden. Efter det klippte jag ut tyget och sydde ihop det med sicksacksöm och raksöm. Sist vadderade jag kudden och applicerade mitt hjärta på kudden. 

Redskap? Redskapen jag använde var symaskin,tråd,nål,sax,strykjärn,sprättare och mönsterpapper.

Vilka tekniker använde du? Teknikerna som jag använde var sicksacksöm och raksöm.

Hur fick du iden?  Jag fick iden från internet. När jag googlade på återbruk av jeans kom en bild upp på en kudde som jag tyckte var fin. Jag inspereredes av kudden och gjorde en själv som vart nästan lika dan.

Hur lyckades du med färgen, formen och designen? Jag tyckte att färgerna blev bra eftersom dom matchade. När jag först skulle göra formen ville jag att det skulle vara en fyrkant, men jag ångra mig och gjorde istället en rektangel. Jag tyckte att designen på kudden blev bra. Jag såg en bild på internet som liknade så jag ville att min kudde såg ut men jag ändrade lite på delarna.

Vad är funktionen? Funktionen med kudden är att man ska vila huvudet på den.

Något du är extra nöjd med? Jag är extra nöjd men min applikation eftersom alla andra applikationer  jag har gjort har blivit ganska dåliga men den här blev jätte snygg. Den blev snygg eftersom jag koncentrerade mig och inte slarvade.

Resultatet blev jätte bra.

inte så bra——————————————–X-mycket bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.