Alvas Kudde

Jag fick insperation av en bok. I boken var det en kudde som var rosa, den är ihop sydd av tygbitar man har lagt tyget åt olika håll. Sen var det en detalj i mitten av kudden.

Men här fanns det inget rosa tyg, så istället tog jag ett blått randigt tyg och så la jag tygbitarna åt olika håll. Jag fick en ide att gör ett ankare i mitten av kudden som en detalj för det randiga blåa gjorde så jag fick en ide om en båt-kudde. Det tog lång dit att göra detaljen, jag fick kopiera ut ett ankare från internet sen klippte jag ut ankaret på pappret. Jag målade ankaret på ett tyg sen klippte jag ut ankaret från tyget så det blev tyg ankare istället för papper eftersom jag sen ska sy på ankaret på kudden.  Jag gjorde en applikation av ankaret.

Jag tycker att kudden vart för de mesta bra men jag tycker att jag borde ha varit mer försiktig och sy noggrannare. jag tyckte kudden vart jämn när man skulle sy ihop tygbitarna. Jag hade bara blå och vita färger på kudden och jag gillar dom färgerna därför tycker jag det vart bra. Det ser snyggare ut att ha en jämn kudde än att ha en ojämn kudde så det tyckte jag vart jätte bra. kudden kommer jag att lägga i min säng för jag har blåa kuddar och lite vitt täcke då passar kudden in.

Jag sydde ankaret med symaskin jag sydde också ihop tygbitarna med symaskin, det ända jag inte sydde med symaskin var där man stoppar in vaddet där sydde jag för hand för att få ihop hålet. Tyget är gjort med bomull och ankaret med. Så materialet på kudden är gjort av bomull.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.