Moo ku htoo

Jag fick en ide att jag skulle göra en säck med sand och kardborreband till att träna för benen.

Jag fick formen att se ut som jag hade tänkt mig. Jag tog den hårdaste tyget som kunde inte gå sönder men innan jag skulle klippa så mätte jag hur stor och hur lång är omkretsen runt min ben.  Sen klippte jag och sydde sixksack på sidorna. Efter så sydde jag ihop bitarna och sydde  på kardborreband men jag öppnade ett hål så att jag kunde lägga i sand. men innan jag skulle lägga på sand så fick jag torka  sanden. sen stoppade jag in sanden i säcken sydde ihop hålen. Då var jag klar med säcken jag fick mycket hjälp av Veronie.

Jag tyckte min säck var bra därför att jag kan träna med dem nu och jag tyckte att formen var bra på andra.

Jag tyckte det var dålig på andra för att det var inte samma form som den andra. Den andra var rakt upp och sanden gick ner därför tyckte jag det var inte så bra.

Fil 2016-05-20 17 59 08 Fil 2016-05-20 17 59 46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.