Enkelt klädesplagg linne, Kalle

Jag har gjort ett vitt linne med ett black ops 3 märke på.

Jag gjorde det vitt med det orange märket på mitten. Det var storlek 160 men det blev lite kort, men bredden var ganska bra.
Jag började att rita ut storleken på ett mönsterpapper. Jag nålade sedan fast pappret på ett vitt tyg och klippte ut det.
Sedan sick-sackade jag alla traskanter. Efter det skulle jag sätta på märket med en applikation. sedan lade jag framstycket på bakstycket och så tvärnålade jag axlarna på linnet. sedan sydde jag ihop alla sidor med en cm sömsmån. Innan linnet var klart skulle jag nåla alla sidor och sy ihop dem.  jag tyckte att linnet blev ganska bra.

 

dåligt ________________________________________________/_________________mycket bra

   82% bra2016-05-03 10.22.07-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.