Davids fleecevantar

Jag skulle göra ett enkelt klädesplagg. Jag gjorde blåa fleecevantar, ena blev helt ok och den  andra var lite sådär (ganska dålig). Jag hade fleecetyg som material och jag sydde på symaskin. Jag tog mönster från pärmen  och jag valde just vantar för att jag gillar mjuka vantar och jag har inga fleecevantar. Då är det bra att ha hjälp med slöjden, eller hur Veronie. Jag kunde gjort bättre på en vante, de blev ett hål i den vanten som inte blev så bra men min lärare sydde ihop dem igen, eller hur Veronie. Det jag kunde gjort bättre är att jag skulle ha sytt bättre, jag skulle sytt 1 cm från kanten på vanten men istället så gjorde jag för långt in på vanten. Det jag gjorde bra var på den vanten som var helt ok är att jag sydde 1 cm från kanten på vanten som jag skulle göra så blev den perfekt, ganska nöjd blev jag. Man ska vara nöjd.  Eller hur Veronie?

Fil 2016-05-18 11 51 20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.