Majas slöjdprojekt

  1. Jag har gjort en engelsk grytlapp.2016-03-11 08.47.12

  2. Jag valde att göra de i färgerna vitt och ett vitt tyg med små blåa blommor och små gröna blad. Med själva
    beskrivningen till hur jag skulle göra grytlappen så följde det med en mall hur formen skulle vara. Jag fick min inspiration från en kompis som hade en sådan hemma hos sig.Och tänkte gud vad fint den skulle passa in i vårat
    köket hemma.

  3. Jag använde mig av 2016-03-11 08.55.09bomullstyg och värme vadd. Teknikerna jag använde mig av sick-sack, raksöm och nästning.
    Redskapen jag använde mig av är symaskin, över och undertråd, knappnålar, sytråd. Jag började med att nåla fast mallen på tyget och började klippa ut tyget. Sedan sick-sackade jag runt alla kanter på alla delar. Efter det sydde jag fast fickorna på ena sidan. Sedan klippte jag ut värmevadden. Efter det sydde jag ihop alla delar.

  4. Jag blev väldigt nöjd med min grytlapp. Jag blev fruktansvärt nöjd 2016-03-11 08.51.22med färgerna för man får en vårig känsla när man tittar på den. Jag har faktiskt inte testat den än men den kommer absolut bli använd under hela året. Jag blev extra nöjd med färgerna. Det jag kunde ha gjort annorlunda var att göra dolda stygn istället för nästning.

 

 

 

Inte så bra ——————————————–x————Mycket bra

2016-03-09 09.08.55-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.