Rynkad kjol / Maja

Jag har gjort en rynkad kjol.

Eftersom jag gjorde en kjol så har jag inga mått utan en storlek i stället.Jag fick id`en från en kompis som gjorde en kjol. Jag använde bomullstyg, resårband,nål, symaskin, sax, övertråd, undertråd,textilpenna och sprättare. Tekniken jag använde mig av var raksöm, sicksack, tvärnåla och handsöm. Jag började med att ta fram ett svart och vitt mönstrat tyg. När jag hade gjort det ritade jag av delarna på mönsterpapper, efter det klippte jag ut delarna och nåla fast det på tyget. När jag hade nålat fast delarna på tyget så la jag till en centimeters sömsmån som jag markerade med en textilpenna. Jag klippte ut. Sedan sydde jag sicksack runt tyget.

Jag tyckte att resultatet blev väldigt bra men om jag skulle göra om kjolen så skulle jag ha tagit en mindre storlek på resårbandet.

2015-11-04 09.48.45

Jag använder min kjol.

2015-11-04 09.49.52

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.