Emoji kudde/Ajsa

Jag har gjort en emoji kudde.

Jag har letat överalt på internet för att hitta en emoji kudde. Det fanns inga fina så jag tyckte att jag skulle göra en på slöjden!

Man kan ju göra hur man vill och välja hur den ska se ut. Jag började med att rita hur stor den skulle vara,det var länge sedan jag gjorde den så jag minns inte måtten! Sedan tog jag gult fleece tyg och klippte en cirkel som var dubbelvikt. Jag lade det åt sidan och började på detaljerna. Jag gjorde en mun,två ögon och två ögonbryn av svart tyg. Jag gjorde ett litet hjärta av rött tyg.

Jag sydde de svarta detaljerna med svart tråd och de röda med rött.

Jag sydde ihop de två gula halvorna.Jag borde ha sytt lite noggrannare för att den blev inte hel rund.

2015-09-22 09.55.01

Men den blev helt okej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.