Skolans hjärta

Lagom till Stocksätterskolans 30-årsjubileum blev vårt projekt ”Skolans hjärta” klart. Med många händers hjälp och många vackra hjärtan skapade av skolans elever blev det en utsmyckning till en av skolans väggar. ”Skolans hjärta” får symbolisera gemenskap och att vi tillsammans kan skapa något stort och hållbart som vi alla har en del i. En symbol för skolans värdegrund.

2015-10-12 08.13.43

Nu är alla slöjdgrupper igång med arbetet kring vårt första gemensamma projekt för båda slöjdarterna ”Skolans hjärta”. Alla elever årskurs 2-6 gör ett hjärta i någon teknik. Trä eller metall hjärtan i träslöjden och textila hjärtan tex maskinbroderi, fritt broderi, korsstygn, filt, tovning, stickning mm i textilslöjd. Alla dessa hjärtan ska sedan bilda ett stort hjärta som vi smyckar skolan med. Syftet är att knyta samman båda slöjdarterna och skapa en utsmyckning som alla elever kan känna delaktighet i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.